Over ons

 

Het verhaal van PANDORA

 

Tegenwoordig beheert en beheert PANDORA een verticaal geïntegreerd bedrijfsmodel, van eigen ontwerp en productie tot wereldwijde marketing en directe distributie in de meeste markten. De producten worden verkocht in meer dan 70 landen op zes continenten via meer dan 10.300 verkooppunten, waaronder ongeveer 900 concept stores.

PANDORA's missie - toen en vandaag - is om vrouwen over de hele wereld een universum van hoogwaardige, met de hand afgewerkte, moderne en echte sieradenproducten tegen betaalbare prijzen aan te bieden, waardoor vrouwen worden geïnspireerd om hun individualiteit uit te drukken. Alle vrouwen hebben hun individuele verhalen te vertellen - een persoonlijke verzameling speciale momenten die hen maakt wie ze zijn. Dat is waarom we deze momenten vieren. Dat is waarom we zeggen dat deze momenten onvergetelijk zijn. Zoals het verhaal van PANDORA.

De filosofie van PANDORA is om prachtige sieraden te maken die individualiteit inspireert en de onvergetelijke momenten van het leven viert. Het merk biedt vrouwen over de hele wereld een universum van hoogwaardige, met de hand afgewerkte, moderne sieraden gemaakt van echte edelmetalen en edelstenen.

Over ons

Onze pansieradennl.com Store streeft ernaar om u de meest uitzonderlijke PANDORA Jewelry-winkelervaring te bieden die beschikbaar is. Onze klantenservice helpt u bij het maken van de perfecte PANDORA-bedelarmband. Uw volledige tevredenheid is altijd gegarandeerd. Kies uit PANDORA-charms - een voor elk onvergetelijk en gecharmeerd moment in je leven!

Naast een complete selectie van de armbanden & amp; Charms uit de Signature-collectie van PANDORA, Moments genoemd, bieden we ook ringen, oorbellen, kettingen, armbanden, enzovoort. PANDORA is de keuze voor sieraden geworden voor vrouwen over de hele wereld die hun eigen persoonlijke stijl willen uitdrukken. Start vandaag nog je PANDORA-collectie!

Ons toegewijde PANDORA ontwerpteam is speciaal opgeleid om u te helpen bij het selecteren van uw eigen individuele PANDORA-verklaring. Of uw PANDORA-verklaring is gebouwd op speciale herinneringen, mooie stijl of beide, één ding is zeker, uw PANDORA-verklaring is uniek voor u.

 

Onze Mission Statement

Om de beste juwelen aan geweldige prijzen aan te bieden.

Hoogwaardige servicekwaliteit naar internet brengen.

Winkelen bij pansieradennl.com is eenvoudig en veilig.

Om uw aankoop snel en efficiënt af te handelen.

Om een after-sales service te bieden.

Als je vragen, opmerkingen of gewoon zin hebt om te chatten, twijfel dan niet Neem contact met ons op. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring beleeft.