Uitwisseling & Terugkeer

We willen dat u helemaal tevreden bent met uw aankoop

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop of niet aan uw vereisten voldoet, kunt u deze binnen 14 dagen na de datum waarop u deze hebt ontvangen in de originele staat en verpakking aan ons retourneren en zullen wij een omruiling doen. of een volledige terugbetaling voor de prijs die u voor het artikel hebt betaald (zie ons beleid voor restitutie en uitwisselingen). Tenzij defect, kunnen we niet de terugkeer accepteren van sieraden die zijn gedragen, gepersonaliseerd of aangepast.

Hoe een artikel te retourneren

1. Vul het retourformulier in en druk een antwoordpostlabel af.

2. Pakket uw retour veilig. Voeg zoveel mogelijk originele verpakking toe.

3. Breng het naar het postkantoor en vraag om een bewijs van plaatsing.

4. Uw teruggave zal worden verwerkt en een vervanging of een terugbetaling zal worden uitgegeven.

 

Ons uitwisselingsbeleid

We wisselen uw artikel graag in zolang het in ongeschonden staat wordt geretourneerd en voldoet aan de criteria voor het retourneren van een artikel zoals hierboven beschreven.

In het retourformulier dat uw ongewenste items vergezelt, vragen wij u om details op te geven voor welk item u het wilt inruilen en ook uw contactgegevens, zodat we indien nodig contact met u kunnen opnemen.

Als er extra kosten zijn om te betalen, nemen we contact met u op zodat de betaling telefonisch kan worden gedaan.

Als er een gedeeltelijke terugbetaling verschuldigd is, wordt dit teruggestort op de kaart die voor de oorspronkelijke transactie is gebruikt. Als u ruilt voor een artikel met een lagere waarde, behouden wij ons het recht voor om administratiekosten en verzendkosten in rekening te brengen voor de prijs van het vervangende artikel. Als dit het geval is, nemen we contact met u op om u hiervan op de hoogte te stellen.

 

Restitutiebeleid

Voor verzoeken om gehele bestelling of annuleringen ontvangen binnen 14 dagen na de dag na levering van de bestelling, zullen wij uw betaling, inclusief de verpakkings- en verzendkosten, terugbetalen (met uitzondering van de extra kosten die ontstaan als u een andere bezorging kiest dan de goedkoopste type standaardlevering aangeboden door ons). De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestellingsartikelen.

Voor gedeeltelijke bestellingen die binnen 14 dagen na de dag na levering worden ontvangen, zullen wij de kosten van het bestellingsartikel terugbetalen. Verpakking- en verzendkosten zijn niet restitueerbaar. De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestellingsartikelen.

Orders voor gehele of gedeeltelijke bestellingen die na 14 dagen na de levering worden ontvangen, kunnen naar eigen goeddunken worden geaccepteerd en er wordt een creditnota of ruil aangeboden. De verpakkings- en verzendkosten zijn niet restitueerbaar en de koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestellingsartikelen.

Standaard verpakkings- en verzendkosten voor wisselitems worden niet in rekening gebracht, tenzij de wisselitems vervolgens aan ons worden geretourneerd voor een terugbetaling, in welk geval ze van de terugbetaling worden afgetrokken. Expressverpakkings- en verzendkosten voor wisselitems moeten vooraf worden betaald.

 

Procedure

Als u een bestelling wilt annuleren onder de Regels voor consumentenovereenkomsten (informatie, annulering en extra kosten) 2013. Klik hier voor meer informatie.

Om een retouraanvraag in te dienen via deze website, meldt u zich aan bij uw account, gaat u naar 'Voltooide bestellingen', klikt u op 'Items retourneren' naast de relevante bestelling, vult u het formulier in en klikt u op 'Retourverzoek indienen'. Of neem contact met ons op per telefoon of e-mail met uw bestelnummer, wat u zou willen retourneren en waarom u het terug wilt sturen.

U ontvangt dan een e-mail met uw Return Request ID plus instructies over hoe u de items aan ons kunt retourneren.

Wij zullen het met u eens zijn om het product te restitueren, vervangen of omruilen op basis van beschikbaarheid.

Plaats de retourzendingen zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop u uw retouraanvraag meedeelt, bij ons terug. We raden u aan om een vastgelegde of track and trace-verzendmethode te gebruiken die voldoende dekking biedt voor de gepubliceerde waarde.

Na ontvangst van het pakket zullen we bepalen of het artikel aanvaardbaar is voor terugzending in overeenstemming met ons beleid.

Zodra wij uw geretourneerde goederen hebben ontvangen, sturen wij u een e-mailbevestiging en uw terugbetaling zal binnen 7 dagen worden verwerkt.

Restituties worden terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de eerste transactie hebt gebruikt. Het kan een aantal extra werkdagen duren voordat het bank- en creditcardsysteem het geld op uw creditcard of bankrekening terugbetaalt zodra we u hebben terugbetaald.

If the item is not acceptable then we will return it to you with an explanation of the reasons for its return.